Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-05@02:23:13 GMT

آمارهایی جالب از وضعیت اینترنت در ایران

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۸۶۲۹۶

آمارهایی جالب از وضعیت اینترنت در ایران

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، بر اساس آمارها از ۷.۳ میلیارد جمعیت دنیا، ۴.۲ میلیارد نفر امروز به اینترنت دسترسی دارند که در کشور ما طبق اعلام وزارت ارتباطات ۵۶ میلیون نفر به اینترنت دسترسی دارند. همچنین بیش از ۹۳۷ هزار وب سایت با دامنه ( .ir) در کشور فعالیت می‌کنند. همچنین  آمار ۴۰ میلیونی کاربران در تلگرام و ۲۰ میلیونی در اینستاگرام هم اخیرا در حالی اعلام شد که این دو پیام‌رسان هیچ سروری در کشور ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مسوولان از رشد ۱۰ برابری اینترنت در کشور خبر داده و اعلام می‌کنند که ۵۶ میلیون سیم‌کارت در اختیار مردم است که از این میزان نزدیک به ۸۰ درصد از "اینترنت همراه" استفاده می‌کنند و بیش از ۴۱۲ میلیون کارت بانکی در کشور در اختیار مردم وجود دارد؛ یعنی به طور متوسط هر ایرانی پنج تا شش کارت بانکی دارد. آمار دیگر به وجود اینترنت نسل سوم و چهارم در ۱۰۳۸ شهر و ۲۸ هزار روستا مربوط است.   همچنین در کسب و کارهای اینترنتی، ۵۱ هزار نفر متقاضی فعال سازی فروشگاه اینترنتی و کسب نماد "اعتماد" هستند که از میان این متقاضیان ۳۱ هزار نفر موفق به دریافت نماد اعتماد شده‌اند و  به مردم توصیه شده که برای خریدهای اینترنتی صرفا از فروشگاه‌های دارای نماد اعتماد خریداری کنند.   آن سوی این رشد اینترنت اما به جرایم سایبری مربوط است که متأسفانه طبق اعلام رئیس پلیس فتا، از سال ۱۳۹۰ تاکنون میزان جرایم سایبری ۹۰۰ درصد افزایش و به فراخور رشد سایبری جرم نیز افزایش داشته است.      نکته قابل توجه اینکه در حملات سایبری؛ بانک‌ها و موسسات پولی و مالی در اولویت و هدف اصلی هستند، همچنین زیرساخت‌های مخابراتی، حوزه های انرژی مثل برق‌وگاز، صنایع پخش فرآورده‌های نفتی نیز جزء اهداف حملات سایبری بوده‌اند و به گفته مسوولان اساسا این حملات به دنبال اختلال در نظام پولی و بانکی و زیرساخت‌های کشور صورت می‌گیرد و در بین ۱۱ بانک مورد حمله از سوی ۳۲ بانک، بیشتر بانک‌هایی مورد هدف واقع شدند که دارای بیشترین مشتری و گردش مالی بودند و بیشترین حملات از نوع "دیداس"؛ (یعنی ایجاد اختلال) بوده است. خوشبختانه تاکنون هیچ آسیب جدی به زیرساخت‌های کشور نداشتیم و با هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه مطلوبی صورت گرفته است.   در هر حال برداشت‌های غیرمجاز از حساب‌های بانکی، مزاحمت‌های اینترنتی، کلاهبرداری‌های رایانه‌ای، هتک حیثیت و نشر اکاذیب و انتشار فیلم‌های خصوصی افراد در شبکه‌های اجتماعی در صدر جرایم سایبری هستند.   بیشترین جرایم سایبری مربوط به تهران بزرگ، خراسان رضوی، فارس، اصفهان بوده است و کمترین جرایم در استان‌های یزد، لرستان، ایلام، کهکیلویه و بویراحمد و جزیره کیش اتفاق افتاده است. پیام رسان سروش پیام رسان ایتا پیام رسان بله اینستاگرام

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟